Na de onverdiende 1-5 nederlaag van vorige week tegen Old Club, wou Temse absoluut een resultaat neerzetten op Orée.  Geen gemakkelijke opdracht, aangezien zij in de ranking op de 3e plaats stonden...

Temse begon goed aan de wedstrijd en was zeker de evenknie van Oréé, maar verzuimde de kansen af te werken. Midden 1e helft kreeg Temse dan ook het deksel op de neus: 1-0. Tot aan de rust veranderde er niets meer aan die stand, toch had Temse het gevoel dat er iets te rapen viel. Dat gevoel werd echter de kop in gedrukt toen het al na een paar minuten in de 2e helft 2-0 stond, na slecht verdedigen van Temse. De 3-0 die gescoord werd na pc, maakte de opdracht alleen nog maar zwaarder. Temse geraakte hierdoor nooit meer in zijn spel, Timo scoorde nog wel de 3-1 na pc, maar verder geraakte het niet.

Nu staan er 3 wedstrijden die we moeten winnen op het programma, om te beginnen thuis tegen Huy volgende zondag.