Wouter 1 - 0 ( assist Victor )

Nicolas 2 - 0 ( assist Victor )

Temse wint met kleinste verschil van Louvain La Neuve. Na de mindere prestatie vorige week tegen Amicale Anderlecht moest Temse deze week tegen Louvain La Neuve alles uit de kast halen om 3 punten binnen te halen. Al snel bleek dat Temse de punten niet cadeau zou krijgen, na enkele minuten had LLN al een paar penalty’s gehad en was van Temse nog geen enkele goede aanval te noteren. Dit spelbeeld veranderde niet tot Victor Spitaels, halverwege de eerste helft, na een snelle spelhervatting de bal net buiten de cirkel kon aannemen en deze met een backhandshot aan de tweede paal schilderde. Wouter Van Hecke verraste de verdedigers in de rug en gleed de bal mooi binnen. 1-0! Temse kreeg meer vertrouwen en kon LLNH onder druk zetten maar echte kansen volgden niet. LLNH kon wel weer wat kansen bijeen rapen maar ze vergaten de bal in het doel te werken, niet te min door goed keeperend werk van Maxime De Braekeleir. Net voor het eind van de eerste helft kon Temse de score nog uitbreiden met een identieke goal aan de eerste. Alweer kwam de backhandpass van Victor, maar ditmaal was Nicolas Vuylsteke aanwezig aan de tweede paal. 2-0! In de tweede helft kwam LLNH druk zetten en Temse kwam er niet meer uit. Maar door stevig verdedigend werk van de hele ploeg, en de vele reddingen van Maxime op penalty’s bleef de 0 lange tijd behouden. Op 10 minuten voor het einde kreeg LLNH een stroke, ondanks dat Maxime de bal nog kon aanraken rolde de bal toch over de lijn. 2-1. Temse bleef de laatste minuten sterk verdedigen en in de eindfase vergat LLNH de gelijkmaker binnen te duwen op enkele penalty corners.

Temse won de wedstrijd met 2-1 dankzij een goede prestatie van het hele team. Volgende week speelt Temse om 15u thuis tegen Old Club, het belooft een moeilijke match te worden dus ze kunnen alle supporters gebruiken! See you there!!