Na het spijtige verlies van vorige week wouden de dames van Temse dit weekend absoluut de drie punten.
Hiervoor moesten ze op bezoek bij Saint-Georges.
Temse startte goed aan de wedstrijd en controleerde vlot het eerste kwartier. Saint-Georges kwam er niet uit en Temse slaagde er in via Aurélie de score te openen, 0-1.
Temse liet Saint-Geroges terug in de wedstrijd komen en stapelde het balverlies op. Nog voor de rust werd het 1-1.
De tweede helft verliep moeizaam met een aantal kansen voor beide teams, maar het was Temse die de score kon verdubbelen via Cécile, 1-2.
Temse bleef aandringen en Aurélie slaagde er op rebound in om ook de 1-3 binnen te leggen.
Het werd nog even spannend toen Saint-Georges nog 2-3 scoorde op 1 minuut van het einde. Eindscore 2-3 voor Temse en 3 verdiende punten.