2de nederlaag van temse

Na een sterke wedstrijd tegen Mechelse waren de boys van heren 1 er mentaal klaar voor. Vanaf de eerste helft probeerden we ons eigen spel te spelen maar we konden nooit echt grote doelkansen creëren. Aan de opstelling van amical te zien werd duidelijk dat het geen makkelijke wedstrijd zou worden.  Al snel werd het dan ook 1-0 en niet lang daarna volgde 2-0 voor amical na een reeks van terechte en onterechte pc’s.  Na de eerste helft was de wedstrijd nog niet verloren.  Tijdens de rust werd de moed hoog gehouden en na een goede peptalk waren we weer klaar om de match alsnog in handen te nemen. Maar nog geen 5 minuten na het fluitsignaal werd er opnieuw gescoord door Amical met een verrassende hoge bal die de verdediging niet had zien aankomen. Onze jongens bleven vechten tot het einde. Er kwamen een reeks van goeie kansen, maar het mocht niet baten voor Temse. Aan het einde van de tweede helft viel de laatste doelpunt door een ongelukkige on goal. Hierdoor kwam de eindstand op 4-0 voor Amical, een betreurenswaardige tegenslag.