Dames 1 is het seizoen goed gestart met een 2-3 overwinning op Leopold 2.
Temse controleerde de match vanaf de eerste minuut en kwam net voor rust 0-1 voor dankzij een snelle counter en rustige afwerking van Dorien Rosiers.
In de tweede helft ging Temse op hetzelfde elan verder. Dankzij enkele mooie combinaties op het middenveld was het balbezit hoofdzakelijk voor Temse, echter tot scoren kwam het niet. Tot 20 minuten van het einde Camille Van Damme op een rebound de score verdubbelde. Enkele minuten later werd het verdiend 0-3 op PC via een mooie tip in van Griet Van Hecke op aangeven van Sophie Voet.
In de laatste 5 minuten werd het nog spannend toen Leopold plots met 4 spitsen ging spelen en Temse niet snel genoeg kon reageren. Op twee muinuten tijd sloot Leopold aan tot 2-3. Dit werd meteen ook de eindstand.
Eerste taak volbracht: 3 punten.