Temse kan Old Club niet van winst houden.

De heren van Temse begonnen na een overwinning in de vorige wedstrijd vol goede moed aan de match tegen Old Club. Dat het niet gemakkelijk ging worden, wist iedereen. Old Club had dit seizoen namelijk nog nergens punten laten liggen en stond met 12 op 12 dan ook resoluut op kop in het klassement. Dat het een moeilijk ging worden voor Temse, werd snel duidelijk toen Old Club in de eerste minuten de 0-1 kon scoren na een mooi uitgespeelde counter. Temse liet de moed niet zakken en begon beter en beter te spelen. De druk op de verdedigers van Old Club werd hoog gehouden en dit zorgde ervoor dat in het midden van de eerste helft een verdiend tegendoelpunt kon gescoord worden: 1-1. Tijdens de halftime werd er hier en daar een beetje bijgestuurd en kreeg Temse de opdracht om met dezelfde hoge intensiteit aan de tweede helft te beginnen. Toch was het Old Club dat het best uit de startblokken schoot, 1-2 was de score na enkele minuten spelen. De heren van Temse probeerden opnieuw om hun eigen spel op te leggen en dit lukte goed. Meerdere goede kansen waren er om de nodige gelijkmaker te scoren, maar een goal viel er niet. Langzaamaan werd duidelijk waarom Old Club aan de kop van het klassement stond. Met drie goals in het slot van de wedstrijd was de eindscore beslist: 1-5 voor Old Club. Temse speelde een verdienstelijke wedstrijd en moet hier de goeie punten uithalen om zich volledig klaar te maken voor de wedstrijd van volgende week tegen de derde in de stand Orée.