Dit weekend moesten de Dames naar Leuven afzakken. Leuven stond maar één plaats achter hen, dus het was belangrijk om de 3 punten te pakken om zo de voorsprong te vergroten. Ze begonnen heel sterk aan de wedstrijd. Er werd hard gevochten, mooie acties opgezet maar het kwam maar niet tot een goal. Even voor de rust kon Leuven op een counter de 1-0 vastleggen. Na de rust begon Temse met opgeheven hoofd terug aan de wedstrijd, vastberaden om zo snel mogelijk de gelijkmaker te maken. Na een heel sterke pc, die net door de keeper gestopt kon worden, waren ze heel gretig om te scoren. De 1-1 gelijkmaker kwam er uiteindelijk via een mooie actie van Aurélie, zij werd door de keeper getackeld. Hierdoor kregen we een stroke, die Vero mooi benuttigde.  Temse dacht even dat de match al gewonnen was, want ze begonnen een beetje af te zwakken. Toen Leuven de 2-1 kon binnentikken, werden de Dames weer wakker. Er werd langs beide kanten om de bal gevochten. En er ontstond hier en daar wat chaos. Toen Temse even niet oplette, kwam de 3-1 op het bord. Ook meteen de eindscore van de match. 3 kostbare punten laten liggen. Volgende keer beter!!!