DAMES 1 PAKT DE DRIE PUNTEN

Onze dames speelden maandag een belangrijke match tegen Racing, dat enkele plaatsen hoger geklasseerd staat. De boodschap was duidelijk: er moést gewonnen worden! En die boodschap viel niet in dovemansoren! Onder luide aanmoedigingen van de talrijke supporters gingen de dames er volop voor. Het werd een spannende wedstrijd met kansen voor beide partijen. In de eerste vijf minuten van de tweede helft was het dan eindelijk raak. Temse verzilverde een pc en na een mooie combinatie kon Vero op rebound met een indrukwekkende shot scoren! 1-0!!! In het vervolg van de wedstrijd kon Racing nog verschillende keren dreigen; ze kregen nog een handvol pc’s maar de verdediging van Temse was bij de pinken. Er kwam dan ook geen tegengoal en onze dames halen de drie broodnodige punten binnen! Deze week zal er hard getraind worden om dezelfde prestatie te kunnen neerzetten op Orée aanstaande zaterdag !