RAPIDHOCKEY D1 in Barcelona van L nr R: T1 Joan Gali, Jill Van Bauwel, T2 Wouter Van Hecke, TD Michel van den Boer, Helena De Ryck, Mental coach Frédérique Van Branteghem. Ook Psysical coach Jan Geerts was aanwezig en begeleidde het Belgische team tijdens het tornooi. 


Zoals eerder gezegd stopt het seizoen voor de BeGolds niet in mei, in tegendeel er stond een stevig programma klaar voor de jeugdige sterren. RAPIDHOCKEY stuurde zijn gezanten uit, de U16 boys trokken na een serieuze voorbereiding naar het 6landen tornooi van Nottingham, de U16 girls naar Terrassa Barcelona. 

Nick Visker onze 16 jarige Heren1 keeper trok dus naar het Engelse Nottingham, haalde menig bal uit doel voor de Belgische driekleur. Helena De Ryck, goalkeeper Dames1, en spits Jill Van Bauwel  reisden af naar Spanje met hun nationale ploeg. Maar ze waren daar niet alleen. De voltallige RAPIDHOCKEY dames1 staff reisde af naar Barcelona ter ondersteuning van onze meisjes. Onze trots uit Temse liet ook deze keer weer van zich horen, met overwinningen tegen Nederland en Spanje eindigden onze meisjes op een fantastische derde plaats op het 6landentornooi in Terrassa, Barcelona. 

Ook de Belgische jongens deden het lang niet slecht en eindigden na een spannende laatste match tegen Nederland met een zilveren medaille. 

We bedanken onze Dames1 staff voor hun onuitputtelijke inzet en ondersteuning van onze meisjes. Helena, Jill en Nick; you made RAPIDHOCKEY proud!!!