Na een winterstop van 3 weken, was het voor de indoordames van Temse meteen richting Namen voor het topweekend tegen de nummer 2 in de stand Racing en de nummer 3 Namen.
Tegen Racing werd er aanvankelijk iets te laks gestart en al na 5 minuten kwamen de Brusselaars op voorsprong. Temse bleef toch zeer rustig en al snel maakte
Calewaert gelijk op PC. De wedstrijd ging lekker op en neer met kansen aan beide kanten en na 12 minuten werd het 1-2, maar Sophie Voet wist met een heerlijke solo de score terug in evenwicht te brengen net voor rust. De 2e helft begon met dezelfde intensiteit en opnieuw was het Racing dat voor een derde keer de voorsprong nam. Toch bleef Temse zeer volwassen zijn eigen spel ontwikkelen en op een diefje maakte Delport er opnieuw 3-3 van. 5 minuten voor het einde wist Temse voor het eerst de leiding te nemen als Van Bauwel goed gevolgd was en op rebound de bal in doel kreeg. Racing begon aan een slotoffensief en haalde zijn keeper eraf, maar Temse kraakte niet onder de druk en speelde de wedstrijd zeer slim uit.
Het was een heerlijke wedstrijd met een 4-3 overwinning in deze topaffiche van eerste klasse.
10 minuten rusten en we moesten opnieuw het veld op tegen die andere rechtstreekse concurrent Namen. De Thuisploeg begon aan een zeer hoog tempo en bestormde ons doel maar zonder te kunnen afwerken. Toch was het Temse dat de voorsprong nam na een mooie individuele actie van
Es die de bal perfect klaarlegde voor Delport die maar hoefde binnen te duwen. Temse ging zelfs met een 2-0 voorsprong de rust in na een prachtige collectieve actie tussen Delmulle en Van Bauwel. Namen vatte de 2e helft nog gretiger aan en Temse geraakte nog moeilijk uit zijn eigen helft. Toch bleef ons verdedigend trio zeer rustig en konden we rekenen op een fenomenale Spaey tussen de palen. 8 minuten voor tijd haalde ook Namen zijn keeper eraf om in overwicht te spelen, maar zonder baat want het was nog Van Bauwel die de 3-0 eindstand vastlegde.
Uitstekende zaak in de stand voor de dames van Temse die zo hun voorsprong in de stand zien vergroten tot 4 punten op Racing en 6 punten op Namen. Met nog 6 wedstrijden voor de boeg kunnen we stiekem beginnen hopen op de titel.