"Afgelopen zondag stond de clash tegen Gantoise op het programma. Onze meisjes werden perfect voorbereid door coach Wouter.
Van in het begin werd er fel gevochten voor elke meter. In de beginfase konden onze D1 verschillende mooie kansen niet verzilveren na mooie acties van Gaelle,Jill , Amandine en Louise, waardoor ze Gantoise in de wedstrijd lieten komen, met een countergoal als resultaat.0-1. Onze meisjes bleven echter knokken en dat leverde resultaat op. Na een mooie combinatie Pauline-Gabi kon Alexia mooi afronden. 1-1. Onze D1 waren dominant en bouwden mooie kansen op. Yelana bracht ons met een mooi schot op voorsprong. 1-2. Opnieuw een counter van Gantoise 2-2. Mooie actie en shot van Yelana 2-3. En net voor de pauze kon Alexia ook een tweede keer mooi scoren.Ruststand 2-4.
De tweede helft begon Gantoise met heel veel drang naar voren. Onze defensie werd het eerste kwartier zwaar onder druk gezet maar hield stand. Dankzij de koelbloedigheid van Lotte , Maxime ,Laurence en Sophie en een aantal schitterende saves van Helena konden onze D1 het evenwicht terug herstellen. Het tweede deel van de tweede helft was weer volledig voor het fysiek sterke RHC. Met als orgelpunt een schitterend doelpunt . Na een mooie aanval kon Pauline prachtig voorzetten en Aurelie in duikvlucht schitterend afronden. Proficiat met deze mooie overwinning en de inzet van iedereen! En bedankt aan de vele aanwezige supporters."