" Zaterdag speelden onze meisjes thuis tegen Amicale Anderlecht. Vanaf de 1ste minuut werd deze wedstrijd in handen genomen. De hele wedstrijd moest Amicale de wet van de sterkste ondergaan. Wat de vorige wedstrijden vaak net niet lukte, ging plots wel vlot; scoren dus.
Na de 1ste mooie goal van Merel viel de druk van de schouders. Onze meisjes speelden bevrijd en toverden de ene na de andere mooie aanval op de mat. Onder leiding van de secure Maxime en de overal aanwezige Lotte werden onze meisjes vooruitgestuwd. Dit leidde tot verschillende mooie kansen. Na twee prachtige assists van Aurelie en Olivia kon Gabi 2x scoren. 3-0 bij de rust.
In de tweede helft was RHC Temse nog dominanter. De fysiek sterke D1 (Bedankt Jan) overliepen de tegenstander met nog 3 mooie doelpunten tot gevolg. Na een mooie run van de sterke Lotte kon Gaelle perfect afwerken. Ook Lotte en Gabi(assist Alexia) waren nog succesvol. Eindstand 6-0.
Ook vermelden dat onze youngsters Morgane,Jill,Pauline en Yelana een sterke wedstrijd speelden .Samen met de andere sterkhouders vormen zij een beloftevol team onder leiding van coach Wouter. Hopelijk is met deze wedstrijd de aanzet gegeven voor een mooie reeks .
Afspraak volgende week zondag 12u op Gantoise!! Supporters op post."