Temse stelt teleur tegen Linkebeek.

Temse kwam na twee overwinningen met vertrouwen het veld op tegen Linkebeek. De tegenstander stond achteraan het klassement en was erop gebrand om punten te sprokkelen op deze regenachtige zondag.

De thuisploeg begon hevig aan de wedstrijd en wist, ondanks regelmatig balverlies, enkele kansen te creëren. Het was echter Linkebeek dat het eerst aanspraak maakte op doelpunten. Met een paar counters wisten ze penalty's te forceren, maar ze konden deze niet benutten. Op het einde van de helft verloor de verdediging van Linkebeek het overzicht. Ze kregen de bal niet weg uit hun cirkel en Douwe strafte dit al snel af. Met een simpele push zorgde hij voor een 1-0 ruststand.

In de tweede helft was het Temse dat aan concentratieverlies leed. De thuisploeg was meer bezig met de tegenstanders dan met het spel en al snel kregen ze de 1-1 in hun netten. Hierna moest Temse het initiatief opnieuw nemen om de drie punten binnen te halen. Maar ondanks een stroke, enkele PC's en een paar doelpogingen wisten ze het niet af te maken. Tot tien minuten voor het einde Maxime Post (aka Kenny) goed voor de keeper kwam opduiken. Met een uitstekende tip-in zorgde hij voor opluchting bij het publiek en de spelers. Het was echter Linkebeek dat laatst kon lachen. Nog geen minuut werd gespeeld voor Linkebeek de 2-2 kon maken. Temse vergat te verdedigen wat resulteerde in een vrije man in de cirkel. Max had geen verhaal en moest zich omdraaien om de bal uit de netten te halen.

De frustraties zaten hoog en Temse kreeg nog een gele kaart voor teveel klagen. Maar dat was dan ook alles dat Temse de laatste minuten nog uit zijn mouw kon schudden. Een teleurstellende 2-2 was het resultaat van een match die met te weinig focus werd gespeeld.

Volgende week speelt Temse om zwaarbevochten punten in Indiana. Deze topklassieker wil je echt niet missen! We verwachten alle supporters volgende zondag 9 oktober, om 15.30u in Zevergem!