"Zondag stond er een verplaatsing naar het eerst geklasseerde Daring op het programma. Tegen een ambitiues jong Daring met 4 Argentijnse toppers namen onze meisjes van in het begin het spel in handen. Dit resulteerde in de 10e min na een mooi opgebouwde aanval en een assist van Pauline Foubert in een knappe goal van onze Chileense ster Gabriela Montina Mena. 0-1.
Dit was blijkbaar het teken voor Daring om wakker te worden. Onder leiding van de plaatselijke Messi werden onze meisjes zwaar onder druk gezet, wat leidde tot een reeks van 6PC's.
Onze sterke verdediging onder leiding van Maxime en Lotte hield goed stand maar moest zich toch twee keer gewonnen geven wat leidde tot een tussenstand van 2-1.
Ondanks het overwicht van Daring konden onze meisjes verschillende keren mooi uitbreken en gevaarlijk zijn.
In de tweede helft was in het eerste kwart Temse meester, maar scoren lukte net niet. In een spannende tweede helft die op en af ging kon Daring opnieuw 5PC's afdwingen met een 3e tegengoal in de laatste minuten als gevolg.
Onze meisjes mogen fier zijn op hun sterke prestatie na deze spannende wedstrijd tegen deze titelkandidaat. Volgende week zijn de 3 punten opnieuw voor ons!"