Zondag stond de derde competitiewedstrijd van Heren 1 op het programma: een moeilijke verplaatsing naar Brugge. Beide ploegen hadden tot dan één wedstrijd gewonnen en één verloren.

Temse startte aanvankelijk goed aan de wedstrijd en wist al snel enkele halve kansjes af te dwingen. Het vertrouwen groeide en de eerste echte kansen lieten niet lang op zich wachten, maar het ontbrak Temse rust in de cirkel. Hierdoor kon het de kansen niet omzetten in doelpunten. En wie kansen mist… krijgt het deksel op de neus. Na een kans voor Temse wist Brugge pijlsnel te counteren en zette zo de ruststand op 1-0.

In de tweede helft ging Temse snel op zoek naar de gelijkmaker. En die vonden ze via een PC van Timothy: 1-1. Snel gevolgd door de 1-2, eveneens op PC via Wouter. Heren 1 van Temse was eindelijk gelanceerd en begon de wedstrijd in handen te nemen. Dit resulteerde in de 1-3 via een snel genomen vrije slag, afgewerkt door Maxim Bogaert. Ondanks de voorsprong bleef het opletten voor de snelle counters van Brugge, maar achteraan stond er een solid blok te verdedigen bij Temse. Dit gaf Temse de nodige ademruimte om de voorsprong nog uit te breiden. Via Douwe werd het 1-4 die, na een goede partij, alert aan de tweede paal de voorzet van Timothy wist binnen te werken.

De wedstrijd leek gespeeld en Temse begon iets slordiger te spelen. Hierdoor kreeg Brugge nog enkele pc’s op het einde van de wedstrijd. De laatste ging er uiteindelijk nog in waardoor de eindstand op het scorebord stond: 2-4.

Zo sluit Temse weer aan met een 6 op 9. Volgende week iedereen weer op post voor de volgende thuiswedstrijd!