Afgelopen zondag speelde onze heren ploeg tegen de voorlaatste ploeg in het klassement, namelijk Zaïd. Deze jongens gingen zich echter niet snel gewonnen geven aangezien ze een degradatie koste wat kost willen vermijden. Het was dus geen hapklare brok voor Temse. Jammer genoeg bleek dat ook snel na het eerste thuisdoelpunt. Temse was nog niet goed wakker en moest al onmiddellijk in de achtervolging. Gelukkig zijn ze kalm gebleven en konden onze jongens met een 1-2 de rust in gaan. Dit na een prachtige goal van Arnaud en Arthur die net voor affluiten kon scoren. De wedstrijd verliep tumultueus met enkele gele kaarten en zelfs een rode kaart voor de thuisploeg.

Bij de start van de tweede helft begon Temse sterk, ze dwongen een penalty en Wouter sleepte de bal mooi in het net. Nadien ging de bal pas echt aan rollen en Temse scoorde nog eens 3 keer. De laatste goal was een uit het boekje waarbij Victor, Max en Arnaud de verdediging oprolde met enkele simpele maar snelle passen, een voorbeeld van hoe simpel het soms ook kan. Dit bracht de eindstand op 2-6.

Ondertussen had Polo gelijk gespeeld tegen Wellington en ging Mechelse onderuit op Linkebeek. Hierdoor schuift Temse door naar de 2de plaats, synoniem van barrage wedstrijden. Met nog 3 speeldagen te gaan zal het spannend blijven tot de laatste wedstrijd. Zondag gaat Temse op bezoek bij Mechelse killer Linkebeek, de wedstrijd begint om 17u00. Het is de laatste verplaatsing van de reguliere competitie, kom onze Heren 1 aanmoedigen. Supporters, jullie kunnen het verschil maken.